Kledingplan - Bernardus

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Kledingplan

Kledingplan

Clubkleding

Het kledingplan houdt in, dat Bernardus met ingang van het seizoen 2006/2007, zorg draagt voor de tenues (shirt, broek en sokken) voor alle jeugdleden. Om dit mogelijk te maken wordt een relatief kleine bijdrage per seizoen van alle jeugdleden gevraagd. Dit bedrag wordt tegelijk met de contributie in rekening gebracht. (zie menu item contributie)

De kleding blijft in eigendom van de vereniging. Wees er dus zuinig op!  


Aan het begin van ieder nieuw seizoen, zullen alle jeugdteams van Bernardus een kledingtas met tenues uitgereikt krijgen. Meer informatie hierover zal aan de trainers/ leiders van de betreffende teams worden verstrekt bij aanvang van het nieuwe seizoen. Er worden afspraken gemaakt bij het ophalen van de kledingtassen tussen de vereniging en de teams over hoe met de kleding omgegaan dient te worden. De kleding is eigendom van de vereniging en er dient dus netjes mee omgegaan te worden.

Voor de overige senioren geldt het kledingplan niet. Voor hen geldt dat de tenues voor eigen rekening zijn.

Webshop

Ons mooie oranje witte clubtenue is van het merk Nike. Dit wordt geleverd door Voetbalshop.nl. In de webshop is een speciale shop aangemaakt voor Bernardus kleding. Hier kunnen leden zelf clubkleding aanschaffen. Zie onderstaande link:

https://www.voetbalshop.nl/verenigingen/sv-bernardus.html

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!