banketletter actie - Bernardus

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

banketletter actie

banketletter actie

Ook dit jaar heeft Bernardus weer de banketletter actie in de Sinterklaasperiode met smaakvolle letters van de warme bakker. Om de bekende redenen zijn de letters wel iets duurder geworden dan de afgelopen jaren, maar nog steeds is €9,00 een mooie prijs. De opbrengst wordt besteed aan extra activiteiten voor onze jeugd.
De banketletters worden in de Rhynenburg, Groenestein en Rijndijk door onze jeugd aan de deur verkocht. Het is de bedoeling om bij bestelling meteen te betalen. Dit kan contact of via een QR code. Bestellen kan ook  door een mail te sturen naar banketletter@bernardus.nl of via de website (zie ook  info op de flyer).  Vermeld dan wel duidelijk uw naam, adres, telefoonnummer  en aantal letters. Bestellen kan tot en met 18 november.Betalen kan dan contant of door pinnen in ons clubhuis bij het afhalen van de letter(s).
De banketletters worden niet meer aan de deur bezorgd, maar kunnen in ons clubhuis worden opgehaald en wel op donderdag 1 december tussen 19.00 en 22.00 uur of op zaterdagochtend 3 december tussen 9.00 en 12.00 uur. Voor bedrijven kunnen de letters worden bezorgd.
We hopen dat velen aan de actie willen deelnemen en de jeugd van SV Bernardus te steunen.

Jeugdbestuur SV Bernardus

klik hier voor flyer met extra info

Bestellen via de site kan alleen door email te sturen naar : banketletter@bernardus.nl

banketletter bestellen

Dit formulier is niet meer actief
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!