Adres & Route - Bernardus

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Adres & Route

Adres & Route

Route beschrijving Voetbalvelden van s.v.Bernardus Hazerswoude Rijndijk:
Vanaf Alphen aan den Rijn via N11 richting Leiden: Afslag Hazerswoude Rijndijk, bij stoplicht rechtsaf over het spoor de Gemeneweg op. Richting rotonde. Bij rotonde rechts en dan rechtdoor. Bij de derde rotonde rechts de wijk in dit is de Melkweglaan. Deze bochtige weg 500 meter recht doorrijden. In de bocht naar de Sweelincklaan vind je de voetbalvelden aan je linkerhand.

Vanaf Alphen aan den Rijn via de Rijndijk:
Rijndijk langs het water richting Leiden rijden. Eerste rotonde links de Melkweglaan in. Deze bochtige weg 500 meter recht doorrijden. In de bocht naar de Sweelincklaan vind je de voetbalvelden aan je linkerhand. Vanaf Leiden via de N11 richting Alphen aan den Rijn: Onder het viaduct door afslag Hazerswoude Rijndijk. De rotonde naar rechts afslaan. Gemeneweg oprijden en bij de stoplichten rechtdoor over het spoor. Richting rotonde. Bij rotonde rechts en dan rechtdoor. Bij de derde rotonde rechts de wijk in dit is de Melkweglaan. Deze bochtige weg 500 meter recht doorrijden. In de bocht naar de Sweelincklaan vind je de voetbalvelden aan je linkerhand.

Vanaf Leiden via de Rijndijk: 
Vanaf Zoeterwoude Rijndijk en de Groenendijk de Rijndijk langs het water richting Alphen aan den Rijn volgen. In Hazerswoude Rijndijk de eerste rotonde rechtdoor. De tweede rotonde rechtdoor ook de derde rotonde rechtdoor. Bij de vierde rotonde rechtsaf de Melkweglaan in. Deze bochtige weg 500 meter recht doorrijden. In de bocht naar de Sweelincklaan vind je de voetbalvelden aan je linkerhand. 

Voetbalvereniging Bernardus, Sweelincklaan 1 2394 GP Hazerswoude Rijndijk. Telefoon 071- 3413856.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!