Van der Duijn van Maasdamweg 601
3045PE
ROTTERDAM
tel. 010-4658970

Na de geflatteerde nederlaag tegen de Leidse studenten vorige week moet Bernardus zich weer herpakken en zorgen dat de punten uit Rotterdam mee naar Hazerswoude gaan.

Trainer Serge den Os heeft op het middenveld 1 wijziging aangebracht. Hier start Jeffrey van der Heiden weer in de basis en voorin start Tim Schalken als spits. Bryan Straathof is hierdoor naar de rechterkant verhuisd.

Al snel is duidelijk dat de thuisploeg, geholpen door de harde wind, graag de lange bal hanteert en Bernardus heeft in het begin moeite om hiermee om te gaan.

Al na 10 minuten spelen is er de eerste kans voor RVV. Uit een corner kan ongestoord ingekopt worden en de 1-0 staat al op het scorebord.

Werk aan de winkel voor de oranje witte mannen dus.

Bernardus wordt gaandeweg de eerste helft wel sterker, maar scoren blijkt weer een probleem te zijn. Een schot van Dylano wordt tot corner verwerkt, waaruit Roy net naast kopt, Tim schiet na een goed lopende aanval net over en een schot van Jeffrey wordt net voor de doellijn weggewerkt.

Zo wordt de 1-0 tussenstand ook de ruststand.

De 2e helft heeft de thuisploeg geen voordeel meer van de wind en komt steeds lastiger aan voetballen toe. Al in de eerste minuut na rust is Bernardus dichtbij de gelijkmaker,maar de bal verdwijnt weer net naast het doel.

Bernardus zet nog extra aan en Rens en Koen komen voor Luka en Dylano in het veld.

Niet lang erna, we zijn inmiddels in de 66e minuut, valt dan toch de langverwachte gelijkmaker. Een vrije trap wordt door RVV niet goed weggewerkt en Koen Schellingerhout schiet de bal op doel.

Het is de vraag of deze onderweg nog door Roy van der Horst wordt geraakt, maar het maakt niet uit, het is 1-1

Michael Vermeulen wordt vervangen door Bart de Jong en Bernardus gaat op zoek naar de 2e goal.

Maar ondanks dat er nog vele kansen volgen, alleen voor de keeper maar naast, keeper die uitglijdt en de bal inlevert, kopbal onderkant lat en in de laatste minuut ook nog een penalty. Het lukt maar niet om de verdiende winnende treffer te maken.

Zo moet Bernardus met een punt genoegen nemen waar het er zeker 3 hadden moeten zijn.

Volgende week geen wedstrijd,

De volgende wedstrijd is zaterdag 28 oktober uit tegen SVO Buytenpark aanvang 14.30 uur.