Scheidsrechter

C. Bosschieter

Accommodatie

Sportpark Bernardus

Bij Bernardus wordt na de wedstrijd vanmiddag een heus winterfeest georganiseerd en geheel in stijl wordt de wedstrijd tegen het Delftse DVC onder winterse omstandigheden afgewerkt.

Direct vanaf de aftrap is te zien dat voor de oranje witten vandaag alleen een overwinning telt. De bezoekers worden direct op eigen helft vastgezet en al snel weet Bernardus de eerste mogelijkheden tot scoren te creëren .

De kleinste man op het veld groeit echter uit tot de grootste in de eerste helf, want met doelpunten in de 11e,26e en 40ste minuut is het Dylano Bekooij die voor een 3-0 ruststand zorgt.

De eerste goal uit een rebound, bij de 2e goal is hij al zijn tegenstanders te snel af en rondt hij bekwaam af en bij de 3e goal is het Luca Tor die na een mooie actie aan de rechterkant de bal voor Dylano klaar legt.

DVC weet hier weinig tot niets tegenover te stellen en zo beleeft Bernardus vooralsnog een gemakkelijke middag.

Enige smet is dat vlak voor de rust William Hoogeveen geblesseerd uitvalt. Hij wordt na de rust vervangen door Luke van Mil.

Door de 3-0 stand laat Bernardus de teugels iets vieren, maar blijft overduidelijk de bovenliggende partij. Er wordt nog een handvol kansen gecreëerd maar het duurt tot de 70ste minuut voordat de 4-0 valt. Het is routinier Roel van der Zon die de bal achter de DVC doelman schiet nadat een corner niet goed weggewerkt wordt.

Dit geeft trainer Serge den Os de gelegenheid om de wisselspelers ook speelminuten te gunnen,

Nordin, Roel en Niels en even later Dylano maken plaats voor Joost, Wesley, Bryan en Rohan.

Deze laatste 2 weten het publiek nog een maal te laten juichen als Bryan een een-tweetje opzet met Rohan die met een bekeken hakbal Bryan alleen voor de keeper zet. Die mist niet zodat de eindstand op 5-0 komt.

Een goede generale voor Bernardus voor de Derby tegen de Dorpers volgende week, waarbij een overwinning betekent dat Bernardus als 3e kan gaan overwinteren.