Datum

21 september 2019 14:30

Accommodatie

Onbekend

zaterdag 21 september 2019 Bernardus beleeft een primeur voor het eerst speelt het 1e elftal een competitie wedstrijd op de zaterdag , de zon schijnt uitbundig en de grasmat in Leiden ligt er prachtig bij.

Om 14.30 wordt er afgetrapt en al snel wordt duidelijk hoe de verhoudingen op het veld liggen , Bernardus heeft in de voorgaande bekerwedstrijden al zoveel tegendoelpunten gehad en probeert dit nu zoveel mogelijk te voorkomen.

Roodenburg mag het spel maken en Bernardus houd tegen en tracht met lange ballen de eenzame spits Daniel Van leeuwen te bereiken , deze staat echter in zijn eentje op een eiland zodat hier weinig dreiging vanuit gaat.

De thuisclub kan ook niet echt een vuist maken vooral met schoten van afstand het Bernardus doel te bestoken maar de meeste hiervan gaan ver naast of over.

De enige wapenfeiten van Bernardus kant zijn een afgezwaaide voorzet van Steven van Klaveren die bijna in het doel valt en een kopbal van Daniel uit een corner .

De tweede heft komt Robin Pijnacker het veld in voor Joeri Goudkuil.

Al na twee minuten na de rust staat de Bernardus verdediging niet goed op te letten bij een diepe bal die achter de verdediging valt en de Roodenburg spits oog in oog komt te staan met Luuk Enter en de bal beheerst langs hem heen in het doel schuift.

Bernardus moet nu wel meer vooruit gaan denken en is nu vaker op de helft van de tegenstander te vinden zonder echter tot grote kansen te komen.

Dit verandert in de 65e minuut als Robert paling binnen de zestien wordt gevloerd en Daniel vanaf 11 meter mag aanleggen.

Deze schiet deze buitenkans er onberispelijk in zodat de stand weer in evenwicht is

Het spel gaat hierna gaat hierna wat meer op en neer waarbij de thuisclub het meest dreigend blijft.

Tot de 90e minuut als de supporters al aan een gelukkig gelijkspel beginnen te denken komt er een kopie van de 47e minuut, wederom een diepe bal die achter de verdediging valt deze reageren wederom te laat en Roodenburg schiet de 2-1 binnen wat dan ook de eindstand is.