Kledingplan - Bernardus

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Kledingplan

Kledingplan

Wat houdt het kledingplan in? 
Het kledingplan houdt in, dat Bernardus met ingang van het seizoen 2006/2007, zorg draagt voor de tenues (shirt, broek en sokken) voor niet-gesponsorde jeugdteams. Om dit mogelijk te maken wordt een relatief kleine bijdrage per seizoen van alle jeugdleden gevraagd.


Waarom wordt het kledingplan ingevoerd? 
Het kledingplan zorgt voor meer eerlijkheid. Er wordt voorkomen dat jeugdleden, die in een niet gesponsord team spelen wel eigen tenues moeten aanschaffen en leden in een gesponsord team geen kosten hoeven te maken voor de aanschaf van tenues. Ieder jeugdlid doet een bijdrage. 


Het kledingplan zorgt ervoor dat ook niet-gesponsorde jeugdteams er netjes en verzorgd uitzien. Kleding die te klein wordt of versleten is, zal door de vereniging worden vervangen. 

Tenslotte zorgt het kledingplan er voor, dat de tenuekosten voor jeugdleden afnemen en het risico en de verantwoordelijkheid van de kleding over gaat van de ouders op de vereniging. Uiteraard dient er op normale wijze met de kleding te worden omgegaan. 

Hoe gaat het kledingplan in zijn werk? 

Aan het begin van het nieuwe seizoen, zullen de niet gesponsorde jeugdteams van Bernardus een kledingtas met tenues uitgereikt krijgen. Meer informatie hierover zal aan de betreffende teams worden verstrekt bij aanvang van het nieuwe seizoen. Tevens zal dan een aantal afspraken moeten worden gemaakt tussen de vereniging en de teams over hoe met de kleding omgegaan dient te worden. 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!