Sportlaan 3
2082XM
SANTPOORT-ZUID
tel. 023-5378652

De regen valt gestaag naar beneden als scheidsrechter Van Reeuwijk voor de aftrap fluit. Zowel het uit als thuispubliek heeft zijn plek gevonden op de tribune die qua formaat aangepast is aan het veld wat de minimale afmetingen heeft.

De thuisploeg trekt zich terug op eigen helft en Bernardus kan op zijn gemak van achteruit opbouwen en al snel leidt dit tot de eerste kansjes.

Na tien minuten spelen komt Bernardus door een mooie goal van Bryan Straathof op voorsprong als deze zijn tegenstander op het verkeerde been zet en van buiten de zestien de bal achter de onzekere doelman van Terrasvogels schiet.

Nog geen tien minuten later is het alweer raak als de keeper een diepe bal uit zijn handen laat glippen, waar Koen Schellingerhout achtervolgt door de keeper achteraan gaat, deze keeper tikt Koen onhandig aan binnen het strafschotgebied met een strafschop tot gevolg .

Deze wordt door Koen zelf onberispelijk ingeschoten 0-2 na nog geen 20 minuten spelen.

Dit is het sein voor de thuisploeg om van speelwijze te veranderen. Bernardus wordt op eigen helft eerder onder druk gezet en de lange bal wordt veelvuldig gehanteerd.

Het leidt in eerste instantie niet tot veel kansen voor de thuisploeg tot 5 minuten voor de rust een missertje in de Bernardusverdediging direct afgestraft wordt en de ruststand van 1-2 op het scorebord staat.

Na de rust eenzelfde spelbeeld Bernardus heeft het er moeilijk mee om duels te winnen en ook de meeste 2e ballen zijn voor de thuisploeg en al vroeg in de 2e helft leidt dit tot de gelijkmaker.

Patrick Kuipers grijpt in en Tim Schalken en Luca Tor komen in het veld voor Koen en Ricardo. Omdat beide ploegen veelvuldig lange ballen blijven spelen blijft het een rommelig spelbeeld.

Toch komt Bernardus wederom op voorsprong. Nordin Oudshoorn neemt een vrij trap vanaf de zijkant van het veld, de bal gaat richting 2e paal waar Rens in komt lopen hierdoor is de keeper zo van slag dat deze totaal verkeerd staat en de bal er zomaar in hobbelt.

De thuisploeg zet hierna nog een tandje bij en dit resulteert met nog een kwartiertje te spelen wederom in de gelijkmaker.

De thuisploeg krijgt zelfs de kans op nog meer, maar de inzet van de doorgebroken spits belandt op de paal, zodat de eindstand op 3-3 blijft.

Een stand waar beide ploegen wel mee kunnen leven gezien het verloop van de wedstrijd.

Bernardus heeft nu nog 2 thuiswedstrijden tegen Zwanenbug en UNO en een uitwedstrijd tegen MMO om de nog altijd niet uit het zicht verdwenen periode binnen te halen.