tel. 071-3010683

Bernardus heeft een punt over gehouden aan de uitwedstrijd tegen Warmunda.

Er zijn voetballiefhebbers die erbij zweren dat gewoon gras altijd beter zou zijn dan een kunstgrasveld. Nou dan zijn zij nog niet in Warmond gaan kijken.

De bal kan nog geen 5 meter rollen zonder alle kanten op te stuiteren.

Dat de thuisploeg dit gewend is blijkt wel uit het feit dat zij weigeren om op te bouwen, maar vrijwel elke bal hoog naar voren proberen te spelen. Daar hebben zij dan wel een paar snelle jongens lopen die wel wat met een bal kunnen.

Zo ook na bijna een kwartier spelen een lange bal naar de rechtsbuiten die de bal voor kan geven en deze wordt uiterst bekwaam achter keeper Enter in het doel geschoten.

Erg lang kunnen de gastheren niet van de voorsprong genieten want nog geen 2 minuten later onderschept Brian Straathof een te zachte breedtepass en legt de bal perfect bij de 2e paal op het hoofd van Koen Schellingerhout en die kopt deze onberispelijk in.

• en dit is dan ook gelijk de ruststand hoewel Warmunda vaker op de helft van Bernardus is te vinden dan andersom. Op dit moment een terechte stand.

De tweede helft gebeurt er meer dan in de eerste helft. In de 54e minuut scoort de thuisclub de 2-1 .Deze treffer wordt goedgekeurd ondanks dat de grensrechter buitenspel geconstateerd heeft , een tegenvaller voor Bernardus dus. Slechts enkele minuten later moet Bernardus de volgende tegenvaller incasseren als Warmunda de 3-1 scoort wederom wordt op snelheid de achterlijn gehaald, de bal voorgegeven en ingekopt.

Trainer Ron Paling reageert op deze tussenstand door Nordin Oudshoorn die verdedigend speelt te wisselen voor Remko van der Werff die in de spits gaat spelen.

Dit bleek een meesterzet te zijn want 5 minuten later is het 3-3 door 2 doelpunten van deze Remko.

Even denkt Bernardus ook nog op voorsprong te komen als Remko ook de 4-3 maakt ,maar deze wordt wegens buitenspel afgekeurd wat wel heel twijfelachtig is.

Sven de Boer en Michael Vermeulen worden vervangen door Jeffrey Bos en Rob Verbeij

Er ontstaat nu nog een strijd waarbij beide ploegen nog de kans krijgen om de winnende te maken maar deze valt niet meer.

Luuk van Seggelen komt Koen nog aflossen en in blessuretijd is er nog een rode kaart voor Warmunda.

Al met al wel een uitslag waar beide ploegen tevreden mee kunnen zijn.