Beukenlaan 50
2451ZE
LEIMUIDEN
tel. 0172-509135

Na het nipte verlies tegen koploper Meerburg vorige week en het daarbij vertoonde spel met name in de tweede helft zou vertrouwen moeten hebben gegeven voor de uitwedstrijd tegen de concurrent uit Leimuiden.

Het tegenovergestelde lieten de mannen uit Hazerswoude Rijndijk vandaag echter op het veld zien.

Hoewel het niet aan werklust of enthousiasme ontbrak, zag het vertoonde spel er niet best uit.

Omdat ook de tegenstanders er niet veel van wisten te maken was het niveau van de wedstrijd alvast een voorproefje op de 5e klasse en dan waarschijnlijk niet eens de top hierin.

Misschien lag het aan de harde wind of aan het spelen op een gewoon grasveld, maar er gingen weinig ballen van de ene speler naar de andere met eenzelfde shirt aan.

De beide keepers hebben in de gehele eerste helft geen enkele redding hoeven te verrichten.

De 2e helft moet Trainer Ron Paling vanwege blessures met 2 verse krachten beginnen, Max Rijnbeek en Rens Schakenbos blijven inde kleedkamer achter en worden vervangen door Jeffrey Bos en Guus van der Wiel.

In de 57e minuut is er dan voor het eerst enige opwinding voor het doel bij Kickers als de doelman verrast wordt door een lob van een eigen speler. De bal verdwijnt helaas voor Bernardus aan de verkeerde kant van de paal naast het doel.

Dan een kwartier voor tijd mag Kickers een corner nemen vanaf de linkerkant , deze wordt onberispelijk ingekopt en de thuisploeg komt hiermee op voorsprong.

Bernardus probeert nu verder naar voren op te schuiven en brengt nog wat aanvallende wissels in, maar als de thuisploeg dan uit een counter de 2-0 op het scorebord zet dan is de wedstrijd wel gespeeld.

Door deze nederlaag bezet Bernardus nu een positie op de ranglijst onder de degradatiestreep dus wordt de wedstrijd van volgende week uit  tegen nummer laatst MMO wel een hele belangrijke.