Bateweg 76
2481AN
WOUBRUGGE
tel. 0172-518754

De twee wedstrijden tegen directe concurrenten in de strijd tegen degradatie hebben deze week niet het gewenste resultaat opgeleverd.

Op dinsdagavond kwamen de studenten van LSVV’70 op bezoek. Dit bleek een wedstrijd te zijn tussen twee ploegen die volledig aan elkaar gewaagd waren. Over en weer werden de nodige kansen gemist , deden de keepers hun werk goed of stond paal of lat in de weg.

Echter na 90 minuten stond er een 1-3 eindstand op het scorebord.

Bernardus had al te kampen met de nodige blessures en daar komt deze avond de blessure van aanvoerder Jeffrey van der Heiden ook nog bij.

Dan zaterdag uit tegen Woubrugge nu blijkt ook keeper Luuk Enter die Bernardus de laatste weken zo vaak op de been hield niet mee te kunnen doen. Ook Jeffrey is dus geblesseerd evenals Wesley van Tol , Brian Straathof en Devlin Harkes is ook nog niet beschikbaar. Nordin Oudshoorn is de hele week ziek geweest maar start noodgedwongen toch in de basis elf , hij wordt hier omringd door spelers die doorgaans (nog)niet aan de start van de wedstrijd bij Bernardus 1 in het veld staan.

Jim Beukeboom staat in het doel alsof hij nog nooit anders gedaan heeft en doet wat Luuk ook al weken doet namelijk zijn ploeg op de been houden als de tegenstander een grote kans krijgt. Ook Ricardo Vermeulen en Guus van der Wiel starten in de basis.

De eerste helft gaat gelijk op beide ploegen weten enkele kansen te creëren maar niet te scoren, voor Bernardus krijgt Rens Schakenbos de grootste kans als hij na een mooie combinatie de bal recht voor het doel voor het inschieten heeft, maar zijn inzet komt via de binnenkant van de paal terug het veld in. Aan de andere kant heeft Jim een superreflex als de bal vanaf een meter of 2 op het doel wordt afgevuurd maar hij hier toch zijn handschoen nog achter krijgt.

De tweede helft verloopt heel anders.Sven de Boer is in het elftal gekomen voor de toch niet slecht spelende Riccardo Vermeulen.

Na 5 minuten spelen komt Woubrugge op voorsprong als een ingooi door Bernardus niet goed wordt verdedigd en er een voorzet gegeven kan worden. En als zelfs Jim geen antwoord op deze inzet heeft komt de thuisploeg op voorsprong.

Na een kwartier spelen worden Nordin en Bart vervangen voor Remko en Robin deze wissel is net uitgevoerd als Bernardus in de opbouw in de fout gaat en meteen op een 2-0 achterstand komt.

Bernardus moet nu wel alles of niets gaan spelen, maar het levert niets op behalve dan dat Woubrugge de voorsprong tot 5-0 weet uit te breiden.

Koen Schellingerhout en Rens Schakenbos worden nog vervangen voor Kay Broomans en Niels Roelandse, maar aan de stand verandert niets meer.

Het gevolg is nu dat Bernardus de resterende  3 wedstrijden toch echt nog punten moet gaan pakken om degradatie te ontlopen. Iets wat nog steeds niet onmogelijk is.

Volgende week heeft Bernardus hier de eerste kans voor als Warmunda op bezoek komt.