Datum

19 september 2020 14:30

Accommodatie

Onbekend

Voor het eerst sinds maart toen de competitie abrupt werd afgebroken, speelt Bernardus 1 weer een competitie wedstrijd.

Er is nogal wat veranderd sinds die laatste wedstrijd in maart. De corona regels laten duidelijk hun sporen na op het sportcomplex, de selectie heeft de nodige mutaties ondergaan, het kunstgras van eerste veld is vervangen en het veld is ook voorzien van ledverlichting.

Wat hetzelfde is als de eerste wedstrijd van het vorige seizoen, is dat de wedstrijd niet is uitgespeeld.

Bernardus dat de afgelopen beker en oefenwedstrijden heeft laten zien, dat het er beter voorstaat dan afgelopen seizoen, begint goed aan de wedstrijd. Als Woubrugge aan de bal is, wordt er met veel enthousiasme geprobeerd de bal snel weer te veroveren en zelf komt Bernardus tot een paar aardige aanvallen. Na een kwartiertje spelen komt bij zo’n aanval de bal binnen de zestien op de hand van een Woubrugge speler, gevolg: penalty, welke door aanvoerder Jeffrey van der Heiden onberispelijk wordt ingeschoten.

In de periode hierna verzuimt Bernardus de voorsprong te vergroten, want zonder zelf grote kansen weg te geven had de voorsprong voor de rust wel tot 2 of 3-0 uitgebreid kunnen worden.

De 2e helft heeft Woubrugge besloten uit een ander vaatje te tappen en wordt vanaf het eerste fluitsignaal getracht Bernardus onder druk te zetten. Dit heeft resultaat, want al na 2 minuten spelen staat de 1-1 op het scorebord .

Bernardus is weer wakker en er ontstaat een gelijkopgaande strijd tot de 60e minuut als een speler van Woubrugge geblesseerd (na later blijkt zijn knie uit de kom) raakt en er op een ambulance gewacht moet worden.

Omdat dit langer dan een half uur in beslag neemt, maakt de scheidsrechter er voor vandaag een einde aan en zal het resterende half uur op een later tijdstip ingehaald moeten worden.